Sushi Haru

vandaag open tot 20.00 uur

Sushi Haru

Sushi Haru is een klein Japans restaurant in het centrum van Eindhoven. Gastvrouw Tjienli, chef Chun en hun team willen dat jij heerlijk eet en dat je je thuisvoelt. Al tien jaar.

Chun is een creatieve kok die de traditionele vaardigheden van de Japanse keuken tot in de finesses beheerst. Hij is de perfectionist die Azië afreist op zoek naar culinaire inspiratie. “Soms denk ik: was het maar wat minder druk”, zegt hij met een glimlach.

Gastvrouw Tjienli ontvangt je vriendelijk en oprecht geïnteresseerd. Zij maakt makkelijk contact en spreekt haar talen. Dat is wel zo handig, gezien de international clientèle. Niet alleen Britten komen hier graag, ook voor Japanners uit de regio is Sushi Haru the place to eat. Tjienli is pas tevreden als jij het ook bent.

Bij Sushi Haru is alles schoon en vers. De inrichting is stijlvol Japans, zwart-wit met geraffineerde kleuraccenten. Gasten hebben geen last van afhalers. Als je komt afhalen, kun je comfortabel wachten. Het terras is op zonnige dagen in alle opzichten een heerlijke plek om te zitten.
Is Sushi Haru het beste Japanse eethuis van Eindhoven? Chun en Tjienli zijn inmiddels aan het compliment gewend geraakt, maar reageren er nog steeds een beetje verlegen op.

Workshop sushi

Japanse kookkunst is een spectaculaire combinatie van show, vakmanschap en schoonheid. Met een ultieme culinaire gewaarwording als resultaat. Doe met vrienden en familieleden mee aan van onze workshops. Waar koken kunst wordt.

Onze workshop duurt een kleine drie uur. Daarin krijg je een kijkje in de keuken van de Japanse perfectie. Je leert smaken combineren, vis snijden en wat het verschil is tussen een redelijke en een superieure maki. En daarna is er natuurlijk de gezamenlijke maaltijd met sake, wijn en frisdrank.

De workshop wordt gegeven aan minimaal zes personen en kost € 75 per persoon.

Maak een afspraak met Tjienli. Je kunt haar bellen op 040 237 19 78.